Nova Saints Row igra dobila igralni napovednik

Trgovina Epic Games te dni ponuja igro Saint Row The Third Remastered popolnoma brezplačno, njihova darežljivost pa ni naključna. Razvijalec Volition je namreč nedavno tudi uradno napovedal povsem nov del franšize, ki pa ne bo nadaljevanje, ampak popolnoma nov začetek serije.

Nad prvim napovednikom igralci niso bili preveč navdušeni, zato je Volition pokazal tudi nekaj igranja v novem posnetku, ki je pospremljen tudi z intervjuji iz strani članov razvojne ekipe.

Saints Row se tokrat seli v ameriški jugozahod, specifično v mesto Santo Ileso. Igralce čaka tako veliko puščavnate okolice, ki jo bo vsake toliko prekinil nenadzorovan kaos. Saints Row očitno ne bo izumljal tople vode, saj bomo zopet poskrbeli za ustvarjanje svojega lika, ki se bo nato spustil v zanimivo zastavljene misije, kjer bo vožnja s helikopterjem, medtem ko imamo spodaj na magnet pripet avto, še najmanjša norost.

Igra hkrati izgleda malce bolj umirjeno od naravnost norega četrtega dela, kar je zame dobra novica. Glede na prikazane vmesne sekvence zadeva malce spominja na Watch Dogs 2, a stavimo, da bo Volition poskrbel za malce bolj nazorno vsebino. Eden najbolj prepoznavnih znakov Saints Row serije je ogromni dildo, ki smo ga lahko vihteli kot orožje in tudi novi del bo zagotovo poskrbel za kakšno takšno zanimivost.

Saints Row izide 25. februarja 2022, na PC-ju pa bo zavezan samo trgovini Epic Games.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime