NBA 2K22 prvi napovednik primerja Dončića z Nowitzkijem

2K serija NBA košarke se pojavi vsako leto ob istem času in tudi v 2021 bomo dobili novo dozo slastne košarke. NBA 2K22 bo za Slovence nekaj posebnega, saj bo naslovno sliko krasil prav naš zvezdnik Luka Dončić, ki je vidno vlogo odigral tudi v prvem uradnem napovedniku, ki smo ga lahko prvič pogledali včeraj.

Če ste že kdaj videli kakšen NBA 2K napovednik, potem nad videnim ne boste ravno presenečeni. Glavnino videa zasedajo akrobatske poteze košarkarjev, med njimi pa lahko vidimo tudi Dončića, ki ob metu za tri za sekundo dobi preobrazbo v legendarnega košarkarja Dirka Nowitzkija. 2K se je s to potezo lepo priklonil bivšemu kapetanu Mavericksov in hkrati nekako napovedal, da je Luka uspešno zasedel njegove ogromne košarkaške superge.

nba 2k22

Naslovnice športnih iger pri igralcih nosijo veliko vlogo, saj razvijalec preko njih napove, kdo je trenutno najbolj popularen zvezdnik določenega športa. Luka bo tako krasil osnovno verzijo igre, a na fizičnih kopijah igre bomo lahko gledali tudi Dirka, ki bo na posebni verziji NBA 2K22 75th Anniversary Edition delil sliko s Kareemom Abdul-Jabbarjem in Kevinom Durantom. 2K se je letos osredotočil tudi na žensko WNBA ligo in tako Candace Parker iz ekipe Chicago Sky postala prva ženska igralka na naslovnici posebne verzije igre, ki pa jo boste lahko kupili samo preko GameStopa.

NBA 2K22 bo tako kot prejšnje leto izšel za stare in nove konzole ter PC. Slednja verzija igre bo enaka kot na PlayStation 4 in Xbox One, naslednjogeneracijsko podobo pa boste lahko gledali samo preko konzol PlayStation 5 in Xbox Series X. Izid vseh verzij je napovedan za 10. september.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime