Tip pustil bogato plačano službo, da bi šel delati za Logana Paula, a ta ga je nato zavrnil

Po spletu je včeraj zaslovel posnetek 22-letnega Austina Wallaca iz Ohia, ki je nedavno dobil navdih, da pusti vse za sabo in se nameni slediti svojim sanjam. Tako je pustil svojo bogato plačano službo, ki mu je letno prinesla 100.000 dolarjev ter se odpravil v Cleveland. Tam se je namreč prejšnji vikend odvil boksarski pretep med Jakom Paulom in Tyronom Woodleyjem in tam se je nahajal Austinom idol Logan Paul.

@aj_wallace69

Well here’s the end result with Jake’s brother Idk what to do at this point.

♬ original sound – Austin Wallace

Načrt je bil preprost: presmukati se v zaodrje in Logana vprašati za službo. Na spletu smo že videli bolj nore ideje in YouTuberji so znani po temu, da radi uresničijo sanje navadnih smrtnikov. Zagotovo bo Logan, ko bo slišal, da je pogumni Austin zanj zapustil svoje bogato plačano delo, tako navdušen, da mu bo instantno stisnil kepico ter ga povabil v svojo ekipo in Austin bo nato cele dneve samo poležaval na soncu, občasno spočel kakšen video ter se zabaval ob bazenskih zabavah v največjih vilah Hollywooda.

Vendar pa je Austina ob srečanju z Loganom doletela lepa doza realnosti. Austin je resda spoznal Logana, a za pogovor več kot očitno ni bil pripravljen. Logan je bil sprva jezen, da se je Austin nepovabljen prikradel v zaodrje, a nato se je malce omehčal in Austinu podelil nekaj pametnih nasvetov. Povedal je, da trenutno ne more biti mentor in da je za uspeh treba delati in da trenutno zanj nima prostora v svoji ekipi, ki je že tako zelo majhna. Kako je Austin sploh dobil službo za 100k letno ni znano, saj se tip niti približno ne zna prodati. Edina stvar, ki jo je znal koherentno povedati, je to, da zna zaplesati TikTok ples, a da pri tem ni preveč dober, nakar ga je Logan vprašal preprosto vprašanje: “Zakaj bi te potem najel?”. Austin odgovora seveda ni imel.

@aj_wallace69

Here it is everyone got jokes

♬ original sound – Austin Wallace

Kot je navada pri TikTokerjih, ki morajo vsak neroden trenutek podeliti z javnostjo, je tudi Austin nato sedel v avto ter se jokajoč spomnil svojega srečanja s svojim idolom.

Je bila to vse skupaj samo marketinška ideja, da bi Austin dobil več sledilcev? Mogoče, saj je Austin kmalu po objavi oblekel majico, ki je povezana s tem posnetkom, iz njega pa se je ponorčeval tudi Loganov brat Jake, akr je Austin tudi ponosno podelil na svojem TikTok profilu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime