Money Heist – nova sezona zdaj na voljo na Netflixu

Triler serija Money Heist je eden od največjih nepričakovanih uspehov na Netflixu. Zdi se, da dandanes to špansko serijo priporoča vsak Instagram vplivnež, saj je zadeva nenavadno popularna tako pri moških, kot tudi pri ženskah in je ena redkih serij, ki jih lahko pari uživajo skupaj.

Zanimivo je, da Money Heist na začetku sploh ni bil popularen. Sprva se je namreč vrtel samo na španskem kanalu Antena 3 in gledanost je bila tako nizka, da je kanal preklical serijo in ta bi postala za večno pokopana, če ne bi eno brihtno oko pri Netflixu opazilo kvalitete in odkupilo pravice do imena. Zadeva je nato eksplodirala v popularnosti in pogodba je bila podpisana za pet sezon – zadnja od teh pa je danes končno prispela na Netflix.

Vendar ne pričakujte, da boste naenkrat pogledali vse skupaj. Zadnja sezona, ki se imenuje Part 5, je namreč razdeljena na dva dela. Prvi del vsebuje 5 epizod, medtem ko bomo na drugi del, ki bo vseboval tudi zaključno epizodo, morali počakati vse do 3. septembra.

Ta vikend bo tako obarvan v Money Heist barve. Poleg nove sezone je Netflix stopil tudi v sodelovanje z Ubisoftom in igra Watch Dogs Legion je dobila posebno sodelovalno misijo, ki vsebuje vsebino iz Money Heista, zadevo pa lahko do ponedeljka igrate povsem brezplačno.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime