Sony za 9. september pripravlja večjo predstavitev PlayStation iger

Dolgo se je govoričilo, da bo Sony še v september prikazal večjo predstavitev glede svojih prihajajočih iger. Microsoft je namreč svojo nalogo uspešno opravil na sejmu E3, ko so igričarjem razkrili praktično vse svoje prihajajoče adute, nato pa so nekaj malega prikazali še na avgustovskem Gamescomu.

Sony je zdaj končno premagal svojo sramežljivost in včeraj na uradnem blogu pogumno napovedal svoj naslednji večji dogodek, ki se bo tokrat imenoval PlayStation Showcase. Ta bo očitno veliko večji kot običajne predstavitve, ki so navadno imenovane State of Play in pričakovanja igralcev so razumljivo zelo visoka.

Konferenca bo dolga 40 minut, Sony pa je že vnaprej najavil, da ne bo razkrival nobenih dodatnih informacij glede svoje PSVR naprave za PlayStation 5. Tako bo predstavitev v celoti osredotočena na igre in Sony ima pod roko veliko talentiranih studiev, ki samo čakajo na svoj trenutek pod reflektorji.

Kaj nas torej čaka? Zaenkrat lahko samo ugibamo, a skoraj zagotovo bomo videli kakšen nov igralen posnetek Horizon Forbidden West, ki je bil nedavno prestavljen na februar 2022. Sumimo tudi na kakšen dražilnik igre God of War Ragnarok in morda na kakšen bolj obsežen napovednik dirkačine Gran Turismo 7. Morda kaj več vidimo tudi glede novega večigralskega projekta izpod rok razvijalca Naughty Doga, pozdraviti pa nas zna tudi kakšna nova informacija iz strani Square Enixa glede Final Fantasy 16 ali pa Final Fantasy 7 Remake Part 2.

Fige držimo tudi na kakšno presenečenje in kdo ve, morda bomo končno ugledali kaj uradnega glede obuditve Silent Hill imena.

PlayStation Showcase boste lahko spremljali preko Twitcha ali pa YouTuba in to v četrtek, 9. septembra, ob 22.00.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime