Moški prekinil snemanje nemškega šova in zahteval informacije glede GTA 6

Nekaj dni nazaj se je sredi snemanja nemškega šova Schlag den Star pripetil resnično bizaren trenutek. Voditelj oddaje Alexander “Elton” Duszat in njegova sovoditeljica sta bila ravno sredi pogovora, ko je na oder nenadoma pritekel neznan moški, ki se je najavil samo pod vzdevkom Taser.

Tip je žensko pošteno prestrašil, a za svoj nenadni nastop ni imel napadalnih namenov. Naslednji mesec bo namreč minilo že 8 let odkar je med nas prišla igra GTA 5, Taser pa ima dovolj čakanja na nadaljevanje in je zdaj odgovore zahteval od voditelja.

Ni znano zakaj se je Taser odločil takšno vprašanje zastaviti voditelju, saj ta nima neke povezave z Rockstarjem, a Elton je dejansko že nastopil v igričarski industriji, saj je svoje glasilke posodil liku Chipsu Dubboju. Morda je Taser zaradi tega menil, da ima Elton kakšne dodatne informacije, morda pa je samo mislil, da če takšno vprašanje skupaj zastavita kameram, se bo Rockstar moral odzvati.

Elton je zadevo dobro razrešil in je Taserju pojasnil, da sam sploh še ni dokončal petega dela in da ne potrebuje nadaljevanja. Taserja je nato iz odra pospremil varnostnik in vse se je srečno končalo.

Žal nihče ne ve, kdaj lahko pričakujemo prihod GTA 6. Tiste najbolj zanesljive govorice pravijo, da je nov del še v zgodnjem stadiju razvoja in je še leta stran. Dobra novica je vsaj to, da bo GTA 5 11. novembra dobil nadgrajeno verzijo, ki bo na voljo za konzoli PlayStation 5, Xbox Series X in PC.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime