Smrkci dobivajo oktobra svojo igro

Smrkci dobivajo svojo igro, za njo pa stoji razvijalec Microids. Ta francoski založnik je trenutno zaposlen s še enim projektom Syberia: The World Before, nedavno pa so prikazali tudi igralni napovednik za igro The Smurfs: Mission Vileaf.

Šlo bo za platformščino, ki po vizualni plati spominja na Psychonauts 2. Svet bo pisan, žal pa napovednik ni prikazal kaj preveč akcije. Večina videa je namenjena orožju z imenom Smurfizer, tega pa ne bomo uporabljali samo za streljanje, ampak bomo lahko z njegovo pomočjo pohitrili naše premikanje in premagali različne ovire. Ni dvoma, da je Microids navdih našel pri Nintendu, saj smo podobno napravo nosili na hrbtu Maria v njegovi avanturi Super Mario Sunshine.

Zgodba pravi, da bo Smrkcem življenje zapletel zlobni Gargamel, ki je s pomočjo Viletrap rastline začel ugrabljati Smrkce, ta rastlina pa je začela tudi zastrupljati okoliški gozd. Ata Smrk potrebuje pomoč drugih Smrkcev, saj mu lahko samo ti dostavijo potrebne surovine za izdelavo protistrupa.

The Smurfs: Mission Vileaf izide 26. oktobra za PC in konzole PlayStation 4, Xbox One in Nintendo Switch, naslednje leto pa nas čaka še nadgradnja za konzoli PlayStation 5 in Xbox Series X. Na Steamu boste za igro odšteli 29,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime