Popularna streamerka Amouranth razkrila osupljive številke svojega OnlyFansa

Da nekatera dekleta (in fantje) preko spletne strani OnlyFans služijo bajne denarce je zdaj že vsakemu jasno. A streamerka Amouranth, ki vedno rada hodi na robu sprejemljivega Twitchevega zakonika, je nedavno vseeno presenetila, saj se v njene blagajne mesečno prelivajo tako veliki denarci, ki jih navadni smrtniki ne bomo videli v našem celem življenju.

Konec junija je spletna stran Investment Talk objavila intervju z anonimno uporabnico OnlyFansa, ki naj bi mesečno preko te strani služila preko milijon dolarjev vsak mesec. Intervju je zanimivo branje, saj vsebuje detajlne odgovore in tudi globlji vpogled v finančne prilive.

Amouranth

Zdaj je Amouranth razkrila, da je bila prav ona tista, ki je sodelovala v tem intervjuju, hkrati pa je tudi potrdila, da so vse razkrite številke točne.

In te so naravnost neverjetne. Streamerka je denimo v maju preko OnlyFansa zaslužila dober milijon zelencev in kakor lahko vidimo, je polovica tega denarja prišla iz OnlyFans naročnin. Vendar naročnine znašajo samo nekje polovico zaslužka, saj skoraj enako vsoto prinesejo zasebna sporočila, dobrih 100k pa pade samo od napitnin.

Podjetna Amouranth pa je dejavna tudi drugje. Njena Patreon stran ji mesečno prinese 189k dolarjev dobička, preko Twitcha, YouTuba in TikToka pa zasluži okvirno 133k dolarjev. Nato je tu še nova platforma Fansly, kjer nakaplja 17k dolarjev ter Twitter, ki ji vsak mesec prinese med 5 do 15k dolarjev. Amouranth uporablja tudi Instagram za sponzorirane objave, ki stanejo med 10.000 in 25.000 $.

Skupno gledano tako punca zasluži skoraj milijon in pol mesečno, treba pa je tudi upoštevati, da njene številke še vedno rastejo in je zagotovo ta številka danes še bolj obilna.

Amouranth pravi, da tega denarja ne trosi naokoli, saj se zaveda, da njena popularnost ne bo večna. Zato je začela svoje finance investirati v različne panoge, tako da se ji za prihodnost ni treba preveč obremenjevati. Streamerka je bila namreč zaradi svoje vsebine iz Twitcha že večkrat odstranjena in tudi OnlyFans ni tako stabilna platforma, da bi lahko v njo vložil vse svoje upe.

Čeprav Amouranth resda služi bajne denarce, takšno življenje vseeno vsebuje svoje nevarnosti. Punca je nedolgo nazaj na Twitterju povedala, da je skoraj postala žrtev namerno povzročenega požara, zlobneži pa ji večkrat na teden domov pošljejo policijo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime