God of War: Ragnarok končno pokazal nekaj igranja

Zdi se, da je od prvega dražilnika za God of War: Ragnarok minila že cela večnost in Sony je uslišal jok oboževalcev ter včeraj znova pred nas pripeljal Kratosa in njegovega sina Atreusa, ki bo v novi avanturi stopil v svojo z mozolji ovito puberteto.

Ragnarok se bo še vedno odvijal v zamrznjeni deželi Midgarda, ki je dobila lepo novo pošiljko snega. Spet se bomo prevažali po jezeru Lake of the Nines, a to je tokrat zmrznjeno, tako da bo moral Kratos za prevažanje uporabiti sani. Skočili bomo lahko v šest eksotičnih lokacij, ki smo jih obiskali v predhodniku, vsa ta mesta pa bodo zdaj popolnoma predelana. Poleg tega bomo lahko tokrat skočili še v Vanaheim, Svartalfheim in Asgard – te tri lokacije so bile v prejšnjem delu za naše raziskovanje nedosegljive.

Kratos ni izgubil na slaboritnosti in je pridobil nove posebne sposobnosti, nekaj nadgradenj pa je dobil tudi Atreus. Vse to bo prišlo prav v boju, saj nam bo po življenju stregla jezna Freya, s kladivom pa nam bo grozil tudi Thor. Spoznali bomo tudi Týra, ki v nordijski mitologiji velja za boga vojne in možakar je za kakšno dobro glavo večji od svojega bratranca Kratosa.

Vizualno God of War: Ragnarok ne preseneča tako kot je ob prvem napovedniku izvirnik, a za to obstaja razlog. Igra bo namreč izšla tudi za konzolo PlayStation 4, tako da so morali razvijalci narediti nekaj kompromisov glede grafične plati. Kljub temu je zadeva videti čudovito, žal pa kakšnega konkretnega datuma, razen “enkrat v 2022“, nismo dobili.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime