Uncharted 4 in razširitev Lost Legacy prihajata na PC

Sony se je po Horizon Zero Dawn in Days Gone končno opogumil in uradno napovedal novi predelavi za PC. Ne, na žalost nobena od teh ni Bloodborne, ki ga vsi zahtevajo na računalnikih odkar se je prvič pojavil na PlayStation 4 konzolah. Gre namreč za Uncharted 4 in samostojno razširitev Lost Legacy, o tej predelavi pa se je govoričilo že mesece nazaj.

Obe igri bosta doživeli predelavo in bosta združeni v zbirko Legacy of Thieves Collection. Poleg PC-ja bosta skočili še na PlayStation 5, igralci pa se lahko veselijo nadgrajene grafične podobe, hitrejšega nalaganja stopenj in podpore igralnemu ploščku DualSense. Na predelavi ne dela Naughty Dog ampak Iron Galaxy Studios, ki je specializiran za predelave iger na druge sisteme.

Uncharted je ena od najbolj znanih PlayStation franšiz in PC igralci bodo zagotovo veseli, da bodo končno lahko spremljali avanture Nathana Draka in njegovih zanimivih pomagačev. Vendar pa je predelava vseeno nekam bizarna: Uncharted 4 zaključi Nathanovo zgodbo, dodatek Lost Legacy pa nas pošlje v spremljanje zgodbe Chloe Frazer. A vse to pomeni bolj malo, če ne poznaš zgodovino teh likov, ki smo jih doživeli skozi prve tri Uncharted igre in res je čudno, da Sony ni poskrbel za predelavo še teh. Navsezadnje lahko prve tri igre dandanes poganjajo že emulatorji in takšna nadgradnja teh iger res ne bi smela biti tako velika naloga.

Uncharted: Legacy of Thieves Collection prihaja med nas v začetku 2022 – najprej bo izšla verzija za PlayStation 5, malce kasneje pa bomo doživeli še rojstvo na PC-ju.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime