Alan Wake Remastered predelava pokazala prvi igralni napovednik

Sprva je bila Alan Wake predelava samo stvar dobro podprtih govoric, razvijalec Remedy pa je projekt nedavno tudi uradno potrdil in na Sonyjevi konferenci tudi pokazal prvi igralni napovednik.

Alan Wake Remastered se bo tako prvič pojavil tudi na PlayStation konzolah in Remedy je za te namene igri podaril nekaj boljših tekstur ter omogočil igranje v 4K ločljivosti. Sam obožujem Alan Waka in sem dejansko igro po naključju preigral kako leto nazaj in na PC-ju je zadeva še vedno videti fantastično, ta Remastered nadgradnja pa bo k igranju potegnila tudi kakšnega novega igralca, ki bi si želel med igranjem malce bolj podrobne okolice.

Zgodba ostaja nespremenjena: Alan je pisatelj, ki se s skupaj s svojo ženo odpravi iskat navdih v majhno mestece Bright Falls. Naseli se v osamljeno kočo a tam se začnejo dogajati čudne stvari. Celo mesto zaobjame zlobna tema in Alan se lahko proti njej bori samo s pomočjo svetilke in dobre zaloge streliva, med svojo avanturo pa bo naletel tudi na kup zanimivih oseb, ki spominjajo iz like iz knjig Stephena Kinga.

Alan Wake Remastered bo poleg osnovne kampanje vseboval tudi dva DLC-ja The Signal in The Writer, ki zgodbo nesrečnega pisatelja peljeta naprej, a ne do zaključka, ki ga bomo verjetno doživeli v nadaljevanju na katerem naj bi Remedy že delal.

Predelava bo izšla 5. oktobra, na PC-ju boste igro lahko kupili samo preko Epic Games trgovine po ceni 30 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime