Alan Wake naj bi oktobra prejel predelavo

11 let mineva odkar nas je karizmatični pisatelj Alan Wake nazadnje popeljal v svojo grozljivo avanturo, polno teme in svetlobe. Razvijalec Remedy je igro spočel po dveh izjemno uspešnih Max Payne projektih, a žal se Alan Wake ni prodal tako dobro, tako da je Remedy nato šel delati druge stvari.

Vendar več kot očitno na Alana niso pozabili in igralci, ki ste zaključili kampanjo se zagotovo zavedate, da njegova zgodba še zdaleč ni končana. Alan se je nazadnje ponovno zbudil v DLC-ju za igro Control, vse glasnejše pa so govorice, da se dela tudi na predelavi.

Te čenče so se začele že lani, ko je Remedy najavil podpis pogodbe z založnikom Epic Games. Za njih bo razvijalec spočel dva večja projekta in enega manjšega. Eden od večjih naj bi bilo polnopravno nadaljevanje Alan Wake 2, medtem ko naj bi bil manjši predelava.

Da je morda nekaj res na tem sta včeraj najavili dve tajvanski trgovini Rakuten in Ruten. Pri obeh se je pojavil zapis o konzolni različici Alana Waka, ki naj bi izšel za konzole Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4 in PlayStation 5, datum izida pa je zapisan za 5. oktober.

Več o projektu ni znanega, a nekako imamo občutek, da bo več razkritega kmalu. Sony namreč za 9. september pripravlja obsežno konferenco in ta bi bila odličen trenutek za najavo ponovnega rojstva franšize Alan Wake.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime