Tale osupljiva predstavitev Skyrim modov vas bo prepričala v ponovno namestitev igre

Če ste že kdaj pogledali kakšno predstavitev združka modifikacij za igro Skyrim, potem veste, da imajo vse te predstavitve veliko skupnih točk. Navadno gledamo v našega izbranca iz tretje osebe, medtem ko se počasi sprehaja skozi okolico, ki je bila teksturno močno nadgrajena. Kakšnega boja ali pa opravljanja nalog navadno ni videti, saj takrat slika ni več tako impresivna, sličice na sekundo pa bi verjetno pokazale svojo grdo plat.

Takšnih predstavitev je na YouTubu cel kup in čakalo se je, da kdo razbije verige udomačenosti in pokaže nekaj novega. To se je tudi zgodilo in našemu heroju je ime GamerPoets.

GamerPoets je dobro znano ime znotraj Skyrim ustvarjalne skupnosti, saj njegov YouTube kanal vsebuje cel kup priročnih vodičev za nameščanje Skyrim modifikacij. GamerPoets je dejaven tudi v drugih Bethesdinih igrah tipa Fallout 3 in New Vegas, njegov zadnji projekt za Skyrim pa je preprosto neverjeten.

Serija posnetkov Epic Modding Journey prikaže cel kup različnih modifikacij in predstavitev preklaplja med osnovnimi in prenovljenimi teksturami, povsem novimi predmeti in prikaže cel vpeljavo novih zgradb. Kompilacija modifikacij je skrbno izbrana, tako da je še vedno ohranjen tisti duh Skyrima, v katerega smo se zaljubili dolgih deset let nazaj.

A najbolj navduši sama predstavitev. GamerPoets ima resnično globok in filmski glas, tako da je poslušanje njegovih glasilk pravi balzam za ušesa, v sestavljanje posnetka in nadmočno urejanje pa je vložil ogromno dela. Njegov zadnji posnetek, ki si ga lahko ogledate zgoraj, je zase zahteval kar 166 ur urejanja in rezultat je naravnost spektakularen.

Če vas je GamerPoets navdušil za novo modificiranje Skyrima, si lahko kompilacijo vključenih modifikacij ogledate na naslednji strani.

Skyrim je še danes izjemno popularen in če se vam slučajno ne da ukvarjati z vsemi modifikacijami, potem potrpite še dva meseca, ko bo med nas prišla vnovična izdaja igre – tokrat podkrepljena z vgrajenimi modi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime