Igralni posnetek GTA 5 Enhanced pošteno razjezil igralce

Obupani igralci že tako dolgo čakajo na GTA 6, da so nekateri med njimi začeli prekinjati snemanja oddaj v živo in od voditeljev zahtevati kakršnekoli novice glede Rockstarjevega novega projekta. A razvijalec molči in pridno nabira milijone preko večigralske komponente GTA Online, GTA 5 pa je bil že tolikokrat izdan in predelan, da je vse skupaj že postalo že stvar posmeha širom interneta.

Rockstar je tako že nekaj časa napovedal vnovično predelavo petega dela, ki bi s podnaslovom Enhanced prispela na konzoli PlayStation 5 in Xbox Series X. Igralci so pričakovali vsaj pošteno grafično nadgradnjo in morebitno podporo za ray tracing osvetljevanje, Rockstar pa je tudi obljubljal, da bo zadeva dobila dodatno vsebino, tako da bi mogoče dobili celo nekaj nove zgodbe. Grafična nadgradnja naj bi prispela tudi za GTA Online in vsi smo samo še čakali na uraden igralni napovednik, ki se je na Sonyjevi konferenci končno tudi pripetil in praktično vse gromko razočaral.

Prikazani napovednik ni namreč vseboval praktično ničesar novega. Grafično je zadeva videti pošteno zastarana in kakšne razlike v primerjavi s PC verzijo ne boste našli. Nič ni bilo rečeno tudi glede nove vsebine in vse skupaj je pričaralo občutek, da je Rockstar želel narediti resnični minimum dela, da bi lahko igro spet začel prodajati po polni ceni.

Jezo igralcev lahko jasno videti pod uradnim napovednikom, ki drži 23k všečkov in kar 91k palcev navzdol. Igralci imajo očitno vrh glave GTA 5 predelav in lenosti razvijalca, dodatno pa je razočaral še prestavljen datum izida, ki je zdaj zakazan za marec 2022.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime