Darkest Dungeon 2 dobil datum izida

Darkest Dungeon nas je sprva navdušil leta 2016 in je ena od tistih iger, ki je razvoj skozi Zgodnji dostop izpeljala perfektno. Razvijalec Red Hook je namreč pokazal, kako lahko zgodnji koncept skozi pridno delo pripelješ do odličnega končnega izdelka in za svoj cilj niso potrebovali nekega vnovičnega prestavljanja izidov in lomljenja obljub.

Red Hook je leto nazaj napovedal delo na nadaljevanju Darkest Dungeon 2, zraven pa je tudi pripisal, da bo nov del prav tako svoje življenje začel v obliki Zgodnjega dostopa in včeraj samo začetek tega potovanja končno dobili tudi datum izida.

Dvojka bo vizualno precej spominjala na original, a se bo od njega tudi pošteno razlikovala. Razvijalec je namreč 2D podobice zamenjal za 3D izrisane like, kar bo igri dalo poseben izgled, saj se bo bojevanje še vedno izvajalo iz strani gledanega pogleda.

Spremenjen bo tudi sam pristop do igranja. V originalu smo naskakovali razne temnice preko enega mesta, medtem ko se bomo v drugem delu poskušali sredi silovitega snežnega meteža povzpeti na goro. Zaradi tega zapleta tako en boste vedno znova dobivali sveže zaloge človeškega mesa, ki ga boste nato pošiljali v bitko. Igra bo še vedno roguelike, vendar pa Red Hook želi igralca bolj navezati na izbrane heroje, ki jih boste v štiričlanski odpravi pošiljali proti vrhu gore.

Darkest Dungeon 2 bo v sistem Zgodnjega dostopa stopil 26. oktobra 2021, igra pa bo na voljo samo v trgovini Epic Games, kjer si lahko zadevo dodate tudi med seznam želja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime