Logitech G335 gaming slušalke – dobra zvočna izkušnja po ugodni ceni

O Logitech G335 slušalkah smo v bistvu že pisali, vendar pa so bile takrat znane pod enim drugim imenom. Se morda spomnite partnerstvo Logitecha in razvijalca Riot, skupni produkt pa je bila kolekcija Logitech izdelkov, ki so bili obarvani v barve League of Legends glasbene skupine K/DA? Znotraj zbirke teh izdelkov so bile tudi zanimive slušalke G733 Lightspeed – kvaliteten izdelek, ki pa je bil brezžičen in je imel zaradi tega tudi nekoliko višjo ceno. Logitech se je odločil vzeti ravno te slušalke, dodal jim je kabel in spremenil barvno paleto. Tako so se rodile slušalke G335, ki so ohranile vse druge značilnosti svojega prednika, le da jih lahko tokrat izmaknemo po bolj ugodni ceni.

Kot rečeno, po tehnični plati so G335 razen dodatnega kabla ostale nespremenjene, a razlike lahko hitro vidimo na vizualnem področju. Na voljo so v dveh barvnih paletah: črne, z vijoličasto-modrim trakom ter bele, ki vsebujejo moder trak ter pene na samih slušalkah. Sam izgled je moderen, a treba je vedeti, da ne vsebujejo prav nobene RGB osvetlitve.

Slušalkine elegantnost zmoti samo mikrofon, ki ga ne moremo odstraniti.

Dizajn je preprost, samo ogrodje pa je narejeno iz plastike. Občutek ob prijemu tako ne navdaja ravno zaupanja v čvrstost izdelka, a po drugi strani to s sabo prinaša določene prednosti. G335 so namreč izjemno fleksibilne slušalke, ki so obenem presneto lahke. Tehtajo vsega 240 gramov in tako jih lahko nosite na glavi tudi dolge ure in na glavi ne boste občutili kakšnega bistvenega pritiska.

Udobno se bosta počutili tudi vaši ušesi. Blazinice so dovolj velike, da bosta vaša uhlja lepo zaobjeta, zaradi lahkosti slušalk pa nikoli ne boste čutili pritiska na zgornji del uhlja. Bonus pri tem je tudi zračnost materiala, ki me pri slušalkah velikokrat zmoti – še posebej poleti, ko je vročina včasih neznosna. G335 teh problemov nima, tako da lahko pozabite na pretirano potenje.

Blazinice lepo zaobjamejo ušesa in so hkrati zračne, tako da preprečujejo znojenje.

Elegantnosti nekaj doda tudi mikrofon. Tega žal ne moremo povsem odstraniti, niti ga ne moremo skriti v same slušalke. Je pa iste barve kot druge slušalke in ga lahko enostavno poklopimo ob slušalko (takrat se tudi izključi) in tako se lepo zlije v cel izdelek, poleg tega pa nam ne ovira vida. Moč ga je celo uviti in ga tako bolje približati ustom, kar gre z roko v roki z vsesplošno upogljivostjo slušalk. Mimogrede, mikrofon si je prislužil certifikat iz strani Discorda in si tega tudi zasluži, saj je naša govorjena beseda presenetljivo jasna in brez motenj, hkrati pa ne pobira preveč zvoka iz ozadja.

Slušalke so tako na pogled elegantne in na sebi ne vsebujejo praktično nobenih dodatnih okraskov. Tudi gumbov ne boste našli in edini krmilnik se nahaja pod desno slušalko, kjer lahko najdemo drsnik za nastavljanje glasnosti. Žal to tudi pomeni, da ne boste našli kontrolerja za nadzor aktivnega preklica zvoka, saj te tehnologije v G335 pač ni.

Slušalke priklopimo preko 3,5 mm vhoda, navduši pa zelo dolg kabel.

Slušalke povežemo preko 3,35 mm priklopa, tako da jih lahko uporabljamo na PC-ju in tudi novejših konzolah, če slušalke priklopimo na igralni plošček. V praksi to pomeni, da lahko zadevo uporabljamo na celi vrsti naprav, seveda pa so brez dodatnih pretvornikov izvzeti novejši telefoni. Super je tudi sam kabel, saj je dovolj dolg, da ga lahko povežete na PC, pa četudi se ta nahaja pod mizo ali pa na prenosnik, ki ga lahko malce oddaljite stran in uživate med gledanjem filmov, brez da bi vas kaj cukalo za slušalke.

Na področju zvoka se G335 odrežejo solidno. Poganjajo jih 40 mm neodimski gonilniki, ki niso tako kvalitetni kot Pro-G 40 mm gonilniki, ki jih najdemo na Logitechovih dražjih slušalkah. Kljub temu je zvok dober: srednji in visoki toni so jasni in izraziti, malce se zatakne samo pri nekoliko šibkih basih in bolj udarnih zvokih elektronske glasbe. Spet teh stvari verjetno sploh ne boste opazili, če boste slušalke uporabljali v poglavitno igričarske namene.

Preprost dizajn in izjemna lahkost naredijo iz G335 priporočljiv nakup.

Logitech G335 so elegantne gaming slušalke, ki za svojo ceno ponujajo res veliko. Res je, da ne boste gor našli RGB razsvetljave, aktivnega preklica ali pa obkrožujočega virtualnega zvoka. Vendar pa Logitech vse skupaj nadomesti z izjemno lahkostjo celotnih slušalk, lepim dizajnom in, še enkrat, ugodno ceno.

Svoj izvod si lahko pridobite v spletni trgovini EIGRE.si.

Vaša reakcija na recenzijo?

BoriSe
BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Povzetek ocene

Logitech G335 so vsekakor zanimive gaming slušalke, ki bodo navdušile predvsem tiste, ki bi radi pridobili dobro zvočno izkušnjo, a za nakup spet ne bi radi odšteli preveč denarja. Kljub nekaj kompromisom je G335 priporočljiv nakup - še posebej ga bodo veseli igralci, ki poudarek dajejo na odziven zvok in lahkost slušalk, ki vas ne utrudi tudi po več urah.

Sveže recenzije

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Logitech G335 so vsekakor zanimive gaming slušalke, ki bodo navdušile predvsem tiste, ki bi radi pridobili dobro zvočno izkušnjo, a za nakup spet ne bi radi odšteli preveč denarja. Kljub nekaj kompromisom je G335 priporočljiv nakup - še posebej ga bodo veseli igralci, ki poudarek dajejo na odziven zvok in lahkost slušalk, ki vas ne utrudi tudi po več urah.Logitech G335 gaming slušalke - dobra zvočna izkušnja po ugodni ceni