Razer zdaj prodaja igralne naprstnike, po ceni 12 €

Razer že dolgo več ne prodaja samo mišk in tipkovnic, zaradi česar smo njihove izdelke tudi vzljubili. Podjetje je v zadnjih letih začelo predstavljati tudi bolj inovativne izdelke, ki morda niso ravno nujni za posedovanje, a ni vrag, če niso zanimivi.

Sem lahko prištejemo njihove prihajajoče RGB maske, Razer pa je eno redkih podjetij, ki ponuja gaming izdelke tudi za mobilne igričarje. Njihovi kontrolerji Razer Kishi so idealni za vse tiste, ki radi svojo zabavo doživljate tudi na troli, a zadeva ni ravno poceni. Če bi radi morda čez prišli malce bolj poceni bodo za vas pravi novi naprstniki, ki pa presenetljivo ne vsebujejo nekega posebnega imena.

razer

Razer jim pravi samo Finger Sleeve, gre pa za naprstnike, ki vam bodo prav prišli pri igranju iger na telefonih, kjer vas čaka veliko tapkanja po zaslonu. Blago se lepo oprime vaših palcev in material je dihajoč, tako da je strah pred potenjem odvečen, naprstnike pa lahko brez problemov operete.

Vsak paket v sebi vsebuje dva naprstnika in zanj boste v uradni trgovini odšteli 12 €, a žal je poštnina naravnost ubijalska in stane kar 35 €. Zato je bolje, da se obrnete na kakšnega slovenskega uvoznika tipa EIGRE.si in jih tam povprašate za morebitno naročilo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

2 KOMENTARJI

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime