Pokemon Unite lahko zdaj igramo tudi na telefonih

Pokemoni tiskajo denar in Nintendo se tega še predobro zaveda. Medtem ko igralci potrpežljivo čakajo na nov del glavne serije, ki bo tokrat nosil podnaslov Arceus, se nekateri že nekaj časa zabavajo ob brezplačni MOBA igri Unite, ki smo jo do sedaj lahko igrali le na konzolah Nintendo Switch.

Založnik se je sedaj odločil zabavo preseliti tudi na mobilne telefone in tablice,kar jim bo omogočalo doseči nov krog igralcev, to pa bo s sabo prineslo nov priliv financ preko mikrotransakcij. Teh je seveda v Pokemon Unite polno, a zabavamo se lahko tudi brez vlaganja evrov. Seveda na ta način ne bomo povsem tekmovalni z vsemi tistimi, ki so v mikrotransakcije vložili stotine evrov.

Predelava za telefone prihaja z novo Battle Pass prepustnico, vpeljana pa je bila tudi nova igralna mehanika Unite Squads. Ta omogoča igralcem, da se združijo z enako mislečimi v nekakšne klane, kar bo seveda popestrilo ekipno zabavo. To je navsezadnje MOBA igra nalik League of Legendsu, tako da je veliko poudarka na pravilno sestavljenih ekipah, ki zna pravilno zaigrati proti nasprotnemu moštvu.

Dobra novica je tudi to, da je Nintendo poskrbel za navkrižno igranje, tako da boste lahko svoj napredek iz Switcha prenesli na telefone, hkrati pa bo omogočeno igranje med igralci na Switchu in mobilnikih.

Pokemon Unite je zdaj na voljo na Android in iOS trgovinah.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime