Stranger Things – dražilnik za 4. sezono nas postavi v strašljivo hišo

Oboževalci serije Stranger Things boste kmalu prišli na svoj račun. No, ne spet tako kmalu, saj je 4. sezona po dvoletnem razvoju zaenkrat samo okvirno napovedana za enkrat v 2022, a vsaj vemo, da prihaja, saj je Netflix na svet poslal že en kratek dražilnik, včeraj pa so prikazali novega, ki je vsaj za hip pokazal nekaj naših najljubših junakov.

Novi napovednik nas preseli znotraj starejše hiše, v katero se vseli presrečna in nedolžna družina. Njihova sreča pa ne traja predolgo, saj se znotraj sten očitno nahaja nekaj silovito zlobnega in kakor je pri takšnih stvareh navada, ga najprej nastradajo hišni ljubljenčki. Leta kasneje po zaprašenih sobah zasije snop svetilke, ki ga drži četica naših najstniških junakov, ki so od tretje sezone dalje že pošteno odrasli in Lucasa človek že malce težko prepozna.

Kaj se bo točno dogajalo v 4. sezoni ni znano, a zapuščena hiša bo očitno igrala veliko vlogo. Ustvarjalci serije so v preteklosti namignili, da se bo v novi sezoni med nas vrnil eden od priljubljenih likov, ki smo ga v prejšnji sezoni pogrešili.

Držimo fige, da zadeva med nas pride vsaj nekje na začetku 2022.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime