PlayStation Plus igre za oktober razkrite

Sony je tudi uradno razkril oktobrsko ponudbo, ki jo bodo prejeli vsi naročniki servisa PlayStation Plus in kot navadno nas čakajo tri igre, ki pa tokrat igralcev ni ravno navdušil.

Na vrhu ponudbe je zagotovo večigralska streljanka Hell Let Loose, ki jo PC igralci lahko igrajo že nekaj časa in na Steamu drži oceno “Very Positive”. Gre za zanimivo zmes prvoosebnega streljanja in strategije, saj se na strežniku naenkrat lahko mudi do 100 igralcev, sestavni del izkušnje pa so poveljniki, ki nadzorujejo tok bitke, treba pa je poskrbeti tudi za zavzemanje različnih nadzornih točk, ki naši ekipi priskrbijo surovine za zmago. Sliši se zanimivo, igra pa bo za prevzem na voljo samo igralcem konzole PlayStation 5.

Naročniki se lahko veselite tudi golf igre PGA Tour 2K21, ki se je na naši lestvici ocen odrezala presenetljivo dobro. Če imate radi udarjanje žogice s palico in bi radi ustvarili povsem svojega golfista, ki ga lahko nato med grajenje kariere popeljete med največje profesionalce, potem je ta igra odgovor na vse vaše želje.

Zadnja igra je Mortal Kombat X, ki je sicer zabavna pretepačina, a je danes stara že 6 let in je leta 2019 dobila veliko bolj izpopolnjenega naslednika Mortal Kombat 11. Kljub svoji starosti je X še vedno zabavna igra, ki vsebuje štorijalni način z absurdnimi zapleti, vse to pa seveda popestrijo brutalne Fatality animacije ter večigralstvo, ki bo z vključitvijo v PlayStation Plus zagotovo dobilo pritok sveže krvi.

Ponudba ni slaba, a malce čudno je, da Sony ni v paket dodal nobene grozljivke. Stopili bomo namreč v oktober, ki s sabo prinese tudi tradicionalno praznovanje Noči čarovnic in igranje grozljivih iger in zdi se, da je Sony tule zamudil priložnost.

Ponudba stopi v veljavo 5. oktobra in bo trajala do 1. novembra. Tako imate samo še nekaj dni, da aktivirate septembrsko ponudbo, ki vsebuje igre Predator: Hunting Grounds, Overcooked: All You Can Eat! in Hitman 2.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime