Saints Row dobil nov igralni posnetek

Franšiza Saints Row je skozi dele postala preveč divja, zato se je razvijalec Volition odločil malce zategniti uzde in serijo spraviti na malce bolj realna tla. Tako bo nov del nekakšen ponoven začetek in bo vseboval povsem nove like, igranje pa se bo tokrat preselilo v puščavsko zaviti Santo Ileso.

Dolgoletni oboževalci nad odločitvijo razvijalca seveda niso bili ravno navdušeni, saj so želeli spremljati avanture starih junakov, ki so jim skozi leta prirasli k srcu. Prav tako se je hitro razširilo mnenje, da je novi Saints Row preveč risankast in malce preveč spominja na Fortnite, hkrati pa so novi igralni liki malce preveč klišejski in naj ne bi spadali v to franšizo.

Seveda razvijalec v tem delu razvoja takšnih temeljnih sprememb ne more več opraviti in nadaljuje z razvojem, spletna stran Game Informer pa se je nedavno dokopala do igranja pred-alfa verzije in njihovo zabavanje v igri si lahko ogledamo v zgornjem kratkem videu.

Česa res presenetljivega v posnetku ne boste videli, a če ne drugega je vsaj mesto Santo Ileso videti čudovito in sprehajanje ponoči ob neonski razsvetljavi je priložnost za virtualne fotografe. Seveda bo glavno vlogo nosila zabava v odprtem svetu in glede na ikone na mini mapi nam zabave ne bo hitro zmanjkalo.

Saints Row bomo lahko igrali od 25. februarja 2022 dalje, na PC-ju pa bo zadeva zavezana ekskluzivno trgovini Epic Games.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime