Apple bo v ponedeljek razkril nove izdelke

Podjetje Apple je prejšnji mesec že razkrilo svoje najbolj pomembne izdelke, med katere lahko prištejemo telefone iPhone 13, ure Watch Series 7 in prenovljeni tablici iPad in iPad mini. Vendar pa niso pokazali vsega in podjetje je za ponedeljek, 18. oktobra, zakoličilo novo predstavitev z imenom Unleashed.

Kaj bo tokrat razkrito Apple seveda noče povedati, a ni nam treba preveč ugibati. Govorice pravijo, da bo podjetje dogodek izkoristilo za napoved novih MacBook Air in Pro prenosnih računalnikov. Apple je podobno potezo storil lani, kjer je na dogodku One More Thing napovedal prenovljene prenosne računalnike, ki jih je poganjal M1 procesor.

Unleashed naj bi prikazal tudi nadgrajene Mac Minije ter tretjo generacijo slušalk AirPods. Te slušalke so bile v zadnjih mesecih redno znižane na Amazonu, tako da se verjetno Apple želi znebiti stare zaloge, preden napove povsem nove različice.

Unleashed se bo odvil v ponedeljek, 18. oktobra, ob 19.00 in bo tako kot prejšnji dogodek povsem digitalen, prenos v živo pa boste lahko spremljali preko Applove uradne strani.

Začetek naslednjega tedna bo zelo naphan s predstavitvami izdelkom. Xiaomi bo na isti dan predstavil svoja nova telefona 11T in 11T Pro, sam dan kasneje pa bo Google pod soj reflektorjev postavil telefona Pixel 6 in Pixel 6 Pro.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime