YouTuber poslal najmočnejša šefa iger Bloodborne in Dark Souls 3 v ultimativno bitko

Eno mojih najljubših opravil v igrah je naščuvanje umetne inteligence, da se bori med sabo. V Gothic igrah sem preko goljufij v medsebojne bitke pošiljal Trolle in Shadowbeaste in se pritajeno hehljal na varnem in spremljal potek bitke. Podobne vragolije sem spremljal v Halo igrah in od daleč gledal v spopade med Covenantom in Floodom ter nato udaril v bitko ob pravem trenutku in izbrisal obe strani.

To čudno obsesijo si z mano deli YouTube kanal Garden of Eyes, ki že nekaj časa prireja obsežne turnirje, kjer si udarce izmenjavajo nevarni nasprotniki iz iger, ki jih je proizvedel razvijalec FromSoftware. Sem noter lahko tako prištejemo vse tri Dark Souls igre, Bloodborne in Sekiro in veterani teh iger se zagotovo zavedate, da v tej zbirki lahko najdemo cel kup nevarnih šefov in težko je na pamet povedati, kdo je med njimi najmočnejši.

Garden of Eyes je do sedaj prirejal bitke med šefi iz iste igre, zdaj pa je v sodelovanje z drugimi modderji priredil bitko dveh šefov iz različnih iger. V treh rundah sta se udarila Gael Knight iz igre Dark Souls 3 in Orphan of Kos iz Bloodborna. Orphan of Kos na splošno velja za najtežjega šefa vseh FromSoftware iger, Gael Knight pa v kasnejših fazah postane močno nevaren, tako da je pred vami res ultimativna bitka, rezultata katere vam ne bom izdal.

Garden of Eyes kanal vsebuje cel kup zanimivih spopadov, ki si jih boste oboževalci FromSoftware iger zagotovo ogledali in res nas zanima, če bodo v to virtualno areno prispele tudi pošasti iz prihajajoče igre Elden Ring, ki nas bo pričakala januarja 2022.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime