Uncharted film dobil prvi uradni napovednik

Zgodba avantur Nathana Draka končno dobiva svojo podobo, saj je včeraj na splet prispel prvi napovednik za film Uncharted, ki se je dolgo nahajal v razvojnem peklu.

Delo na filmu se je začelo davnega leta 2010, ko je bila franšiza iger na višku popularnosti. A očitno se je produkciji vsem že mešalo, saj je film zamenjal kar 7 režiserjev, dokler zadeve ni dobil v roke Ruben Fleischer in nekako uspel zgodbo pripeljati do konca.

Ta bo služila kot nekakšen preddel, vendar pa štorija ne bo prikazala samo novih dogodkov, ampak bo tudi spremenila že nekaj ustaljene zgodovine, ki so nam jo prikazale igre. Nathana bo denimo igral Tom Holland, ki je vizualno precej mlajši od znanega junaka iz videoiger, njegovega mentorja Sullyja pa bo igral Mark Wahlberg, ki pa za razliko od iger, tukaj ne nosi brkov. Pri podelitvi teh vlog je zanimivo to, da bi Mark moral originalno igrati Nathana, a se je produkcija tako zavlekla, da je zdaj preprosto prestar in so ga morali uporabiti za drugo vlogo.

Napovednik prikaže nekaj akcijskih scen in tista s padajočim tovorom iz letala je praktično kopija scene iz Uncharted 3: Drake’s Deception in oboževalci iger boste v videu zagotovo opazili še kakšno znano referenco.

Napovednik na Redditu sicer ni požel slave, a osebno se mi zdi zanimiv in morda ustvarjalcem uspe ustvariti novo filmsko različico Indiane Jonesa. Film prihaja v kina 18. februarja 2022, takrat nekje pa bomo dobili tudi predelavo iger Uncharted Legacy of Thieves Collection, ki se bo prvič pojavila tudi na PC-ju.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime