Prihajajoči Saints Row prikazal nov igralni napovednik

Franšiza Saints Row se po večletnem premoru zopet vrača v naša življenja in to v povsem novi formi. Nova igra bo namreč služila kot ponoven zagon serije, tako da se lahko poslovimo od vseh starih likov, ki smo jih spremljali v prejšnjih avanturah in se pripravimo za novo četico razbojnikov, ki bodo tokrat razborito razdejanje povzročali po puščavsko zasnovanem mestecu Santo Ileso.

Razvijalec Volition nam je sicer že prej dostavil nekaj igralnih vpogledov, a tokrat smo dobili nekaj pravega igranja, tako da si lahko ogledate uporabniški vmesnik in od bližje spoznate strukturo dveh misij Making Rent in Idol Threat. Te bodo nekako sledile formuli GTA iger, le da bodo tule začinjene s tisto pregovorno Saints Row norostjo, tipa vleka WC kabine skozi festival.

V mislih je treba držati tudi dejstvo, da je tole zelo zgodnja različica igre, ki ni še prešla v alfa stanje, tako da so kakšni hrošči glede animacij zanemarljivi. Kljub vsemu temu pa je čudno, da so vsi nasprotniki tako odporni na strele in z navadno strojnico boste v običajnega človeka v srajci poslali šaržer municije, preden se bo ta vendarle zgrudil na tla.

Saints Row nas bo pozdravil 25. februarja 2022, na PC-ju pa ga bo moč kupiti samo preko Epic Games trgovine.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime