Halo Infinite končno ponudil pogled v svojo enoigralsko kampanjo

Halo Infinite bi moral iziti slabo leto nazaj in bi bil takrat eden tistih naslovov, ki bi poskrbel za hitro razprodajo konzol Xbox Series X. Žal je bila originalna predstavitev smešno zanič in Microsoft je na koncu osramočen zamaknil izid za eno leto, saj Infinite več kot očitno še ni bil pripravljen za preigravanje.

Razvijalec 343 Industries je od takrat pridno delal na izboljšavah in v zadnjih mesecih ponudil več testov ločene večigralske veje, ki je med igralci postala presneto popularna. Vseeno pa so skrbi ostajale, saj se izid hitro približuje, razvijalec pa vse od prve predstavitve ni želel ponuditi novega vpogleda v svojo kampanjo.

To se je spremenilo včeraj in končno smo si lahko ogledali nadgrajeno kampanjo. Grafično gledano je zadeva nedvomno prešla na naslednjo stopnjo in teksture nasprotnikov ne spominjajo več na igre iz dobe konzole Xbox 360. Posnetek nam tudi pokaže nekaj več igranja v odprtem svetu. Naš junak Master Chief bo na bojišču delal pravo karnažo, prevzemal stranske naloge in na določenih točkah vpoklical vozila, ki ga bodo lahko tudi dvignila v nebo.

Pridno bomo lahko izkoriščali tudi izstreljevalnik verige, preko katerega bomo lahko k sebi hitro privlekli kakšno orožje ali pa tega spektakularno uporabili za ugrabitev vozila. Malce skrbi sicer povzroča dejstvo, da se cel napovednik dogaja v samo eni mapi in upamo, da bo končna izkušnja bolj raznolika.

Halo Infinite izide za PC ter konzoli Xbox Series X in Xbox One 8. decembra letos.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime