Skyrim Anniversary Edition v napovedniku predstavil novo vsebino

Ta mesec bomo skočili v 10. obletnico priljubljenega RPG-ja Skyrim, ki je še danes živ, saj ga podpira močna modderska skupnost. Razvijalec Bethesda se je odločil to obletnico obeležiti s prav posebno izdajo igre Anniversary Edition, ki bo s sabo prinesla nekaj brezplačnih in tudi plačljivih dobrot.

Nova vsebina prihaja iz strani igrinega modderskega ekosistema Creation Club. Anniversary Edition bo za lastnike Special Edition igre brezplačna nadgradnja in v njej bomo prejeli štiri nove DLC-je. Eden od teh bo ribarjenje in po novem boste v okoliških rekah nalovili 20 različnih vrst lepo animiranih rib, te pa boste lahko v svojem domu postavili v akvarije. Poleg tega boste zraven dobili novo nalogo Saints and Seducers, ki prinaša nove štorijalne zaplete in tudi lokacije.

Vsi tisti, ki boste pri nadgradnji odšteli kakšen dodaten evro, pa boste prejeli še več igralne vsebine. Tu izstopata dve večji štorijalni nalogi Ghosts of the Tribunal in The Cause. Prva s sabo prinese nekaj vsebine iz igre Morrowind, druga pa se naslanja na zlobni kult, ki poskuša odpreti nova Oblivion vrata.

Skyrim Anniversary Edition tako prinaša kar nekaj novosti in ob dnevu izida 11. novembra nas zagotovo čaka kar nekaj nostalgije. A morda se splača vseeno malce še počakati z igranjem, saj naj bi nova verzija uničila združljivost z obstoječimi modifikacijami in avtorji bodo te morali zopet prilagoditi za novo verzijo igre.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

  1. To pomeni, da še vsaj 5 let ne bo novega Elder Scrollsa … Saj ga niti ne rabijo narediti po eni strani, jim Online verzija kar lepe denarce prinaša.

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime