Bloodborne PSX predelava prihaja januarja

Na naši strani smo igro Bloodborne že velikokrat popisali, kar je presenetljivo, saj je zadeva zdaj stara že 6 let, razvijalec FromSoftware pa je od izida ni predelal niti za konzolo PlayStation 4 Pro, kaj šele za PlayStation 5 ali pa PC. Vendar pa govorice kar nočejo odnehati in zadnje čenče pravijo, da naj bi na polnopravni predelavi in celo novem delu delal razvijalec Bluepoint, a seveda nič od tega ni uradnega.

Za nekaj veselja pa bo med tem časom poskrbela ustvarjalka Lilith Walther, ki sama dela na unikatni predelavi Bloodborne v podobo davno pozabljenih PlayStation 1 iger.

Projekt je bil sprva samo koncept, a je med igričarji hitro postal popularen, Lilith pa je začela ustvarjati celo šefe in je zdaj prišla do točke, da bo igra dejansko tudi izšla. Polna verzija sicer ne bo zaobjemala celotne izkušnje, saj bi bil to projekt, ki bi ji verjetno pogoltnil leta življenja in to je glede na to, da bo končni produkt povsem brezplačen, preprosto neizvedljivo.

A vseeno bo tale PSX predelava prinesla kar nekaj vsebine. Poleg običajnih nasprotnikov boste svojo sekiro lahko tudi zavihteli proti šefoma Cleric Beast in Father Gascoigne, tam pa se bo izkušnja tudi končala. Predelava ne bo narejena povsem v razmerju 1:1 in Lilith je nekatera območja še razširila in morda poskrbela za kakšno presenečenje.

Bloodborne predelava bo izšla 31. januarja 2022 in tako jo bomo končno lahko odigrali tudi na PC-ju.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime