The Book of Boba Fett dobil prvi uradni napovednik

Še letos bomo doživeli nove avanture znotraj Star Wars okolice. Disney bo namreč konec leta na svoj pretočni servis pripeljal prve epizode nove serije The Book of Boba Fett, ki bo sledila avanturam vesoljskega najemnika Bobe Fetta.

Boba smo originalno spoznali leta 1983 v filmu Return of the Jedi in vse od takrat je bilo nekako vzpostavljeno, da je Boba takrat umrl. A trdoživi najemnik je svojo usodo preživel in se vrnil v prvi sezoni serije The Mandalorian.

V novi seriji bo njegovo vlogo zopet prevzel Temuera Morrison, ki se je po svoji avanturi iz THe Mandaloriana skupaj s svojo slaboritno pomočnico Fennec Shand, ki jo bo zopet odigrala Ming-Na Wen, odpravil na puščavski planet Tatooina. Ta je včasih pripadal šefu najemnikov Jabbi, a znalci filmov veste, da je tudi on dočakal svojo kruto usodo v filmu Return of the Jedi in zanj je bila ta dokončna. Prestol je sedaj prazen in zavzeti ga namerava prav Boba.

Zaplet je vsekakor zanimiv in vedno me je zanimala usoda Tatooina po dogodkih iz filmov. Zdaj bom odgovore na ta vprašanja končno dobil, prvi del pa nas bo pričakal 29. decembra.

Seveda nas čakajo tudi nove epizode The Mandaloriana. Ta naj bi začel snemanje ravno ob koncu snemanja The Book of Boba Fett, tako da upamo, da nas bo 3. sezona pozdravila že enkrat naslednje leto.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime