League of Legends lahko zdaj igrate preko Epic Games trgovine

Riot ima te dni polne roke dela. Za jutri se pripravlja finalni spopad svetovnega prvenstva Worlds 2021 iz igre League of Legends, v tem finalnem obračunu pa se bosta spopadli ekipi DWG KIA in Edward Gaming. Tekma bo vsekakor napeta in ravno zaradi tega smo za jutri pripravili ogled v živo v Športni hiši zabave Ljubljana, tako da ste na ogled toplo vabljeni.

A 6. november ne bo pomemben zaradi tega finala, saj bo na ta dan izšla tudi težko pričakovan anime Arcane, ki si ga bomo lahko ogledali na Netflixu. Riot zato te dni pridno dela na promociji in ena veja marketinga je združitev s platformo Epic Games.

Riotove popularne igre kot so League of Legends, Teamfight Tactics, Valorant in Legends of Runeterra lahko od danes naprej prenesete preko Epic Games zaganjalnika. Vse te igre smo do sedaj lahko prenesli samo iz Riotove strani in zanimivo je, da se noben od teh naslovov ni nikoli pojavil na Steamu. Razlog za to je sicer preprost, saj si Steam rad odtegne določene procente od vsakega nakupa, Epic Games pa je na tem področju precej manj požrešen. Če League of Legends že igrate, potem bodite brez skrbi, saj vam ne bo treba ustvarjati novega računa in ves vaš napredek bo ohranjen tudi v Epic Games trgovini.

Riotovo sodelovanje z Epicom je skočilo tudi v igro Fortnite. V njej lahko zdaj za omejen čas najdete Jinx, ki je ena od dveh glavnih junakinj animeja Arcane.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime