Borderlands 2 DLC Tiny Tina je zdaj samostojna igra, ki jo lahko ta hip dobite povsem brezplačno

Borderlands 2 je dobra igra, ki se jo splača preigrati še danes. Karizmatični zlobec Handsome Jack velja še danes za enega najbolje odigranih antagonistov, vsi izdani DLC-ji pa so prav tako odlično zamišljeni.

Eden od njih sliši na ime Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep in nekateri igralci ga označujejo za najboljši DLC vseh časov. Dodatek namreč dodobra spremeni igralno formulo originala, saj smo vrženi v izmišljeno fantazijsko avanturo v slogu Dungeons & Dragonsa, kjer moramo izbrati igralni lik ter na koncu rešiti kraljico. Avanturo nadzoruje lik nore Tiny Tine, ki je tule GM in nam bo med igranjem postavljala pasti ali pa nas rešila pogube. Samo igranje je sicer tipično Borderlands streljanje naletavajočih gnusob, a scenarij je svež in končno lahko z naprednimi orožji streljamo okostnjake, česar v RPG igrah nismo deležni pogosto.

Razvijalec Gearbox se je odločil 8 let staro avanturo zopet obuditi. DLC je bil očitno tako uspešen, da bomo 25. marca 2022 dobili povsem nov del Tiny Tina’s Wonderlands, ki bo po novem samostojen naslov in se bo zanašal na podobne trike kot slavni Borderlands 2 DLC. Zgodba se bo očitno nadaljevala, zato se je Gearbox odločil originalni DLC predelati in ga ponuditi v samostojni obliki, za katero ne potrebujete originalne kopije Borderlandsa 2.

Nova avantura se tako imenuje Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure in ta hip jo lahko v trgovini Epic Games prevzamete povsem brezplačno. Ponudba je na voljo do 16. novembra, nato pa bo Epic za njo zahteval 9,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime