Rainbow Six Extraction prihaja januarja in to po nižji ceni

Ubisoftova igra Rainbow Six Extraction se že od prvega napovednika bori z negativnimi kritikami. Igralci so namreč od igre, ki je sprva nosila naslov Quarantine, pričakovali nekakšno nadaljevanje popularnega Siega, a na koncu se je izkazalo, da je igra povsem drugačna. Extraction je namreč veliko bolj naravnan v PvE vsebino in je dobil znanstvenofantastični pridih, saj se bomo morali boriti proti novi nevarnosti, ki je prišla iz skrivnostnih kotičkov naše galaksije.

Igra je bila po slabih prvih vtisih zamaknjena v naslednje leto in Ubisoft je šele včeraj bil z nami podeliti nekaj novih informacij. Tako kot v Siegu nas tudi tukaj čakajo zanimivi Operatorji, 12 map, ki naj bi bile po velikosti trikrat večje od tistih iz Siega ter preko 60 različnih orožij.

Ubisoft se zaveda, da bo naslednje leto konkurenca težka in med drugim se bodo morali spopasti tudi z uspešnimi PvE streljankami tipa Back 4 Blood. Ravno zato je bila igra deležna nižje cene, saj je Ubisoft sprva poskušal splaviti igro po ceni 60 €, po novem pa bodo za njo zahtevali vsega 40 €.

Poleg ugodne cene bo vsak kupec v paketu prejel dve prijateljski propustnici, ti pa bosta vašim prijateljem omogočali brezplačni prenos in igranje igre v obdobju 14 dni. Ubisoft upa, da bo za zastonjski preizkus na koncu igralca prepričal, da tudi opravi polni nakup Extractiona.

Dobili smo tudi uradno potrjen datum izida, ki se bo zdaj zgodil 20. januarja 2022.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime