Tale igra vam omogoča igranje pokvarjenega poslovneža, ki je postal predsednik ZDA

Razvijalec SuperPAC je pred kratkim najavil zanimivo projekt z naslovom This Is the President in čeprav najava ni pokazala prav nobenega igralnega videa, je zadeva vseeno hitro nase pritegnila oko javnosti.

V This Is the President namreč igramo pokvarjenega poslovneža, ki leta 2020 po spletu naključij postane novi predsednik ZDA. Skupaj s svojo ženo se nato preseli v Belo hišo, a njegova preteklost mu ne da miru. Do svojega položaja se je namreč prebil na umazan način in zdaj bo treba poravnati zapadle račune, ali pa se bo naš predsedniški stolček hitro zamajal in kmalu bomo primorani v vzpostavljanje prav svojega družabnega omrežja.

Naše predsedovanje bo precej mafijsko. This Is the President spada sicer v žanr manadžerskih iger, a za razliko od teh, tokrat ne bomo delali na vzpostavitvi našega imperija, ampak bomo morali tega obdržati na nogah. To bomo naredili preko celega kupa novih nelegalnih aktivnosti, petami pa nam bodo vedno konkurenčne politične stranke in mediji. Teh se ne bomo zlahka znebili in zato bomo morali veliko podkupovati in za tiste najtrše orehe celo najeti hekerje in čisto prave morilce.

Razvijalec SuperPAC je znan po temu, da rad v svojih igrah poustvari vroče aktualne teme. Njihov prejšnji naslov This Is the Police si je od bližje ogledal ameriško policijo, zdaj pa bodo pod drobnogled vzeli samega vrhovnega poveljnika ameriške oblasti.

This Is the President izide že 6. decembra, na Steamu pa si lahko ogledate nekaj slik iz igre.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime