DOGTV je pretočni servis, ki je namenjen specifično za pse

Gledanje televizije skupaj z vašim hišnim ljubljenčkom je ena od stvari, ki smo jih med koronavirus krizo počeli vse bolj pogosto. Svet pa se bo morda naslednje leto počasi vrnil na stare tirnice, kar pomeni, da se bodo ljudje zopet odpravili v pisarne in naši živalski prijatelji bodo morali ostati za nekaj ur sami doma.

Ta ločitev ne bo težka samo lastnikom, ampak tudi samim hišnim ljubljenčkom. Mačkam je sicer bolj kot ne vseeno kje smo, saj je pomemben samo dnevni doliv hrane, a psi so povsem druga stvar, saj nas hitro začnejo pogrešati in zaradi ločitve lahko celo postanejo depresivni.

Ravno tu lahko v pomoč vskoči pretočni servis DOGTV, ki je prva platforma s programom, ki je namenjen posebej za pse. Ta vsebina naj bi vašim domačim prijateljem pomagala pri izoliranosti in popestrila njihovo čakanje na vaše ponovno vrnitev domov.

Vsebina za DOGTV je produkt raziskave več kot 60 znanstvenih študij. Tako so vsi posnetki posebej prirejeni za vidna in slušna dojemanja psov, ki so seveda drugačna od naših. Vaši živalski spremljevalci bodo tako uživali v vsebini, kjer se na zaslonu pojavljajo drugi psi, vse skupaj pa spremlja umirjena glasbena spremljava. DOGTV vsebuje različne vsebinske sklope, ki jih prinašajo oddaje z zanimivimi naslovi tipa Road Dogs, Things We Woof About in The Dog Chef.

DOGTV je na voljo za vse Android in iOS sisteme, zanj pa je treba plačevati mesečno naročnino 8,19 €. Na voljo je tudi 7-dnevni brezplačni preizkus, a boste tudi zanj potrebovali kreditno kartico.

Več informacij najdete na njihovi uradni strani.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

2 KOMENTARJI

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime