Outriders dobil večjo vsebinsko posodobitev in napoved prve razširitve

Igra Outriders je ob izidu mnenja igralcev močno razdelila, saj so nekateri postali odvisni od adiktivne zanke igranja, drugim pa ni bila že všeč sama zasnova tretjeosebne streljanke z dokaj zanimivo zgodbo. Nam so Outridersi hitro prirasli k srcu, saj je razvijalec People Can Fly dokazal, da zna poskrbeti za uživantsko streljanje in da še niso izgubili občutka za delanje dobre igralne izkušnje, kar so leta nazaj dokazali s svojo serijo iger Painkiller.

Igro so na začetku mučile tehnične težave s strežniki, a zdaj so ti problemi popravljeni in čas je za novo vsebino. People Can Fly je tako včeraj najavil prvo večjo vsebinsko posodobitev New Horizon, ki s sabo prinaša štiri nove odprave ter možnost prislužitve dodatne opreme. Poleg tega je bil vpeljan “transmog” sistem, ki nam omogoča vizualno prilagajanje nove opreme, predelana pa je bila tudi sama notranja trgovina.

Tu je seveda še cel kup optimizacij in popravkov, ki bodo uničili še tiste zadnje hrošče, najboljše pri vsemu skupaj pa je to, da bo posodobitev na voljo že danes.

Razvijalec je priložnost izkoristil tudi za napoved prve razširitve Worldslayer. O njej trenutno ni znanega preveč, saj v napovedniku vidimo samo neko skrivnostno žensko, ki bo očitno naš glavni novi nasprotnik. People Can Fly je v preteklosti povedal, da bodo v Outriderse novo vsebino vnašali samo v primeru večjih dodatkov, tako da nas očitno čaka lep kos nove vsebine.

Worldslayer prihaja enkrat v 2022, igra pa je na Steamu trenutno znižana na 19,79 €, preizkusite pa lahko tudi brezplačni demo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime