Glasovni igralec potrdil Resident Evil 4 predelavo in podelil prvo konceptno risbo

Resident Evil 4 je nedolgo nazaj prejel predelavo za VR sistem Oculus Quest 2, ped kratkim pa smo dobili tudi novico o grafični nadgradnji iz strani modderske skupnosti, ki bo med nas prispela v začetku 2022.

A ta igra, ki je dobila že cel kup predelav, naj bi pridobila še eno nadgradnjo, saj naj bi Capcom delal na popolni predelavi, ki ne bo samo malce predelala teksture, ampak na novo postavila gradnike igre ter tako nadgradila celotno igralno formulo za novejše okuse.

O projektu se že dolgo govori, a uradno še ni bil potrjen. Projekt je bil prvič omenjen leta 2018, od takrat pa naj bi Capcom zamenjal razvojno ekipo, kar naj bi vplivalo tudi na razvojni cikel. Trenutno se ugiba, da naj bi projekt izšel enkrat v 2023, včeraj pa smo morda dobili tudi prvo konceptno risbo, ki uradno potrjuje obstoj predelave.

Za razkritje je poskrbel DC Douglas, ki je v prenosu v živo potrdil, da Resident Evil 4 Remake zares obstaja in da bo sam zvočno upodobil Weskerja v ločeni zgodbi Seperate Ways. Poleg tega je z nekaterimi sledilci podelil konceptno risbo Weskerja, ta slika pa se je nato hitro razširila tudi med drugimi. Ni dvoma, da je Douglas s tem grobo prekršil svojo pogodbo in pošteno razkuril Capcom, ki zaenkrat razkritja ni komentiral.

A s tem se pripetije DC Douglasa ne končajo. Možakar naj bi bil spletni izprijenec in naj bi prežal na mladoletna dekleta ter od njih zahteval gole fotografije. Vse to je povzel Twitter račun BewareCreepyVAs, ki je v svojih izjavah podelil kup domnevnih dokazov.

Morda je ravno zaradi vsega tega DC izbrisal svoj Twitter profil, morda pa bo zaradi vsega tega tudi izgubil svoje mesto v prihajajoči Resident Evil 4 predelavi. Ostaja tudi vprašanje, kdaj bo Capcom svoj projekt tudi uradno najavil. Morda se bo to zgodilo na prihajajoči prireditvi The Game Awards, saj naj bi tam prvič zagledali projekt, ki je bil v razvoju dobri dve leti.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime