Moški ustreljen, potem ko je želel na ulici prodati svoj PlayStation 5

Pomanjkanje zalog konzole PlayStation 5 je tako veliko, da sem se vedno počutil malo ranljivega, ko sem svoj primerek prenašal od avta do svojega doma in ne bi bil presenečen, če bi me naenkrat nekdo samo usekal po glavi in jo popihal s svojim dragocenim plenom.

Od tega bi namreč lahko dobro zaslužil, saj se zadeve še danes na Bolhi prodajajo po ceni 700 € in več. Pri Američanih so cene še višje in zato tudi ne preseneča, da se je pri njih zgodil prvi nasilen incident, ki bi skoraj zahteval smrtno žrtev.

Spletna stran ABC13 poroča o nesrečnem dogodku iz Teksasa, kjer je 19-letnik na Craiglist, ameriško verzijo Bolhe, objavil oglas za prodajo svoje PlayStation 5 konzole. Za kakšno ceno je zadevo nameraval prodati ni znano, a potencialni kupec se je hitro javil in par se je zmenil, da kupčijo opravita sredi ulice.

Žal pa je med srečanjem šlo nekaj narobe. Kaj je bil razlog spora policija še ni izjavila, a kupec je v enem trenutku potegnil ven pištolo in prodajalca ustrelil v bok ter nato pobegnil iz kraja prizorišča. Vse skupaj se je očitno zgodilo tako hitro, da lump sploh ni zagrabil konzole in je to pustil žalostno ležati ob cesti. Tako obstaja tudi sum, da je kupec s prodajalcem želel poravnati kakšne druge račune, ki niso imeli veze s konzolo.

19-letnik je bil hitro prepeljan v bolnišnico in zdaj tam okreva in je v stabilnem stanju. Policija osumljenca še vedno išče.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime