Dead Cells dobiva nov dodatek

Igra Dead Cells iz leta 2017 je bila odlična in je začrtala vzpon raznih rougelike in rougelite naslovov, ki bodo igralce nato veselili skozi naslednja leta. Razvijalec Motion Twin igri še vedno dodaja vsebino in skozi leta smo dobili že dva dodatka The Bad Seed in Fatal Falls, zdaj pa se bo dvojcu pridružil še tretji DLC The Queen and the Sea.

Zanj smo dobili kratki dražilnik, ki pa ni preveč zgovoren. Igralci se lahko veselite dveh novih stopenj Infested Shipwreck in Lighthouse, tu notri pa vas čaka cel kup novih ovir ter sovražnikov, ki vam bodo radi kravžljali živce. Veselite se lahko tudi novih orožij, razvijalec pa obljublja tudi eno igralno presenečenje, ki bo pošteno spremenilo formulo igranja.

Novi stopnji se bosta pojavili bolj proti koncu igre, tako da bo treba v njih vstopiti z likom, ki na sebi že nosi nekaj dobre opreme. Dodatek bo tudi ponudil možnost povsem novega konca, saj boste lahko za finalnega šefa izbrali morsko kraljico namesto Hand of Kinga.

The Queen and the Sea še nima točnega datuma izida, saj ga zaenkrat lahko pričakujemo nekje v začetku 2022, razvijalec pa je že sporočil, da se lahko tudi naslednje leto veselimo nekaj dodatne brezplačne vsebine.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime