Halo Infinite dobil še zadnji napovednik pred izidom

Igro Halo Infinite lahko že preigravamo, saj nas je Microsoft za 20. obletnico Xboxa lepo presenetil in v obtok poslal večigralsko komponento. Ta je na Steamu hitro nabrala bogato igralno skupnost in vsak, ki je zadevo probal, je bil navdušen nad odličnimi strelskimi mehanikami, ki nas bodo zabavale tudi v enoigralski kampanji.

Ta prihaja 8. decembra in razvijalec 343 Industries je tako v obtok poslal še zadnji napovednik pred dejanskim izidom.

In ta je naravnost slasten. Seveda iz dve minuti dolgega videa ne moremo delati nekih resnih zaključkov, vendar se zdi, da je 343 Industries končno uspel izgruntati uspešno igralno formulo, ki jo je dve desetletji nazaj prvi predstavil razvijalec Bungie. Infinite je videti sveže, a hkrati nosi tiste prepoznavne karakteristike originalnih Halo naslovov. Grafična podoba je odlična in daleč od tiste sramotne originalne verzije, ki več kot očitno ni bila pripravljena na izid.

Glavno vlogo zlobcev bodo tokrat igrali The Banished, ki očitno želijo na vsak način zagnati nov Halo obroč in si tako za vedno podjarmiti človeštvo in nasproti se mu lahko postavi samo naš pogumni Master Chief. Morda najboljši del videa je Chiefov skok iz helikopterja, medtem ko mu nekdo na uho utruja, da ima samo en metek proti celotni vojski, naš junak pa mu brezbrižno odvrne, da je to dovolj, temu pa nato sledi slastna strelska akcija, ki jo bomo prvič v seriji izkusili v odprtem svetu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime