Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning čez par dni dobiva prvi dodatek

Igra Kingdoms of Amalur ima za sabo tako dolgo in zanimivo zgodovino, da je bila ta zgodba celo popisana v knjigi. To je pod naslovom Press Reset spisal znani novinar Jason Schreier in v njej si lahko ogledamo zgodovino studia 38 Studios, ki pod taktirko bivšega športnega mogotca Curta Schillinga spočel obetavni RPG Kingdoms of Amalur: Reckoning, to pa je bil tudi njihov edini naslov, preden je studio bankrotiral.

Pravice do imena je leta kasneje kupil založnik THQ Nordic in ta se je spravil v predelavo originalne igre, za to pa je najavil tudi prvi dodatek. Ta je sedaj tako rekoč pred vrati in novi razvijalec je včeraj za Fatesworn pokazal nov napovednik, dobili pa smo tudi datum izida.

Žal kakšnega pravega igranja še nismo videli, tako da se bo treba zadovoljiti samo s pisnimi informacijami. Fatesworn bo povedal povsem novo zgodbo, ki bo zajemala nekje 6 ur igralnega časa, postavila pa nas bo v novo snežno regijo Mithros. Tam igralce čaka kar 25 novih temnic, ki so polne zakladov v obliki novih orožij in oklepov. Naleteli bomo seveda tudi na povsem nove sovrage, najvišja stopnja našega heroja pa bo zdaj skočila na številko 50.

Zgodba se bo nadaljevala neposredno po koncu osnovne kampanje, na nas pa bo tokrat prežal zlobni bog kaosa Telogrus, ki se je zbudil iz spanca in si želi na jedilnik spraviti nekaj slastnega človeškega mesa.

Fatesworn izide že 14. decembra 2021, zanj pa bo treba odšteti 19,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime