Razer zdaj prodaja miniaturne ventilatorje za telefone

Podjetje Razer je očitno mnenja, da je mobilni igričarski trg pripravljen v svoj hobi vložiti tudi nekaj denarja v dodatno opremo. Po igričarskih naprstnikih so zdaj v prodajo poslali tudi miniature ventilatorje Razer Phone Cooler Chroma, ki naj bi pomagali pri nižanju temperatur telefona med napetimi igralnimi seansami.

Na voljo sta različici za Android in iPhone telefone. Na Androidu boste za pričvrstitev morali uporabiti namensko sponko, kar velja tudi za starejše iPhone telefone. A tisti, ki posedujete iPhone 12. in 13. generacije lahko ventilator enostavno pripnete preko magneta MagSafe in tako uživate v bolj vizualni čisti obliki telefona.

Phone Cooler Chroma vsebuje 7-palčne vetrnice, ki se lahko vrtijo kar pri 6400 rpm. To ni tako malo, a k sreči je tehnologija dovolj izpopolnjena, da izda samo 30 db glasnosti, kar pomeni, da ob uporabi ne boste motili drugih. Na voljo je seveda tudi RGB osvetlitev, ki jo lahko prilagajate preko Bluetooth povezave, preko aplikacije pa lahko nastavite tudi hitrost ventilatorjev.

Ventilator je zdaj že na voljo za nakup, zanj pa boste odšteli 69,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime