South Park: Post COVID: The Return of COVID dobil datum izida

Popularni South Park nas je nedolgo nazaj dobro nasmejal, saj smo dobili prvega od štirinajstih filmov, ki sta ga ustvarjalca Matt Stone in Trey Parker ob obsežni pogodbi spisala za pretočni servis Paramount Plus. South Park: Post COVID sicer ni bil čisto pravi film, ampak samo nekoliko daljša epizoda, saj je ta trajala samo eno uro, ta pa je bila tudi samo prvi dvodelnega paketa.

Drugi del je zdaj dobil napovednik, imenoval pa se bo South Park: Post COVID: The Return of COVID, ki s svojim naslovom namiguje na zaključek trilogije Gospodarja prstanov. Dobili smo kratek dražilnik in glede na video lahko pričakujemo neposredno nadaljevanje predhodnika, ki je našo priljubljeno skupino fantov predstavila v odrasli obliki. Cartman je preklopil na židovsko vero in bo v njej še kar vztrajal, a vsi pričakujemo, da je to samo dolga črna šala, za katero bo na koncu plačal ceno Kyle. Kenny je še vedno mrtev, Randy pa še vedno najraje poseda in pije pivo ter objokuje žalostno usodo svoje družine, zdaj pa bo očitno zopet poskušal zagnati svojo farmo marihuane.

Drugi del in hkrati zaključek COVID štorijalne niti bomo gledali od 16. decembra dalje, tudi ta pa bo na voljo samo na pretočnem servisu Paramount Plus.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime