Elden Ring v novem napovedniku predstavi svojo zgodbo

Do danes sem preigral vse Dark Souls igre in čeprav sem v izkušnji na moč užival, vam o sami zgodbi in zakaj sem pretepal vse te silne šefe ne bi imel veliko za povedati. Dark Souls naslovi so namreč slavni po temu, da moraš zgodbo sam sestavljati iz raznih sledi, ki jih najdeš v opisih predmetov in potem moraš vse skupaj povezati v neko sliko in to ni tako enostavna naloga.

Vendar pa se razvijalec FromSoftware malce odmika od te formule in poskuša igralcem povedati zgodbo, ki bo lažje razumljiva. Na to je nakazal že njihov zadnji naslov Sekiro: Shadows Die Twice, kjer je naš junak dejansko imel neko osebnost in gledali smo celo v prave vmesne sekvence. To izročilo bodo nadaljevali tudi v prihajajočem Elden Ringu, pri katerem je svoje pero posodil znani pisec George R. R. Martin.

Nov napovednik malce bolje predstavi osnovni zaplet, ki pravi, da je dolgo nazaj nekdo ukradel Elden Ring, zaradi tega pa so nato začeli umirati bogovi. Elden Ring je bil nato vrjen, a je bil okvarjen, kar je sprožilo ogromno vojno, v njej pa sta se na koncu udarila General Radahn in Malenia the Severed, ki ima to sposobnost, da lahko mehansko roko kadarkoli odstrani, če pa jo kdo odseka, se s tem ne obremenjuje preveč.

Seveda sama zgodba spet ne bo tako lahko prebavljiva in ohranja tisto tipično Dark Souls misterioznost, ki da tem igram določen šarm.

Elden Ring izide 22. februarja 2022, vsi Dark Souls navdušenci pa se boste lahko že prej pozabavali v ogromni obetavni modifikaciji Nightfall.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime