Prvi igralni napovednik za Hellblade 2: Senua’s Saga

Hellblade 2: Senua’s Saga je bil sprva napovedan leta 2019, gre pa za nadaljevanje Hellblade: Senua’s Sacrifice, ki so ga toplo sprejeli tako igralci, kot tudi kritiki. Razvijalec Ninja Theory nam je predstavil zgodbo pogumne bojevnice Senue, ki se ni borila samo proti mitološkim nordijskim grozotam Helheima, ampak tudi z lastnimi notranjimi demoni.

Projekt je bil tako impresiven, da je razvijalca odkupil Microsoft, tako da bo Hellblade 2: Senua’s Saga izšel samo na PC-ju in konzoli Xbox Series X. Dogajanje se bo tokrat preselilo na Islandijo, za igro pa smo končno dobili tudi prvi igralni napovednik.

Ta je v bistvu bolj prikaz grafičnih zmogljivosti, ki bodo tudi tokrat neverjetne in še za stopničko višje od tistih iz originala. Senua se s svojo četico bojevnikov odpravi v raziskovanje jame, tam pa naleti na plazečega velikana. Ta novoprišlekov ni vesel in ne traja dolgo, da se vse skupaj spremeni v kričeči kaos, ki nas pusti očarane ob spremljanju naprednih obraznih animacij naše junakinje.

Datuma izida žal še vedno nimamo, tako da se boste zaenkrat morali zadovoljiti s preigravanjem originala Hellblade: Senua’s Sacrifice. Ta je nedolgo nazaj dobil grafično popestritev v obliki ray tracinga (zdaj tudi za PC), kar vam zna ponuditi nov izgovor za preigravanje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime