Dolgo prestavljeni DLC za igro Cuphead končno dobil konkreten datum izida

Kar malce težko verjamem, da so od izida Cupheada minila že dolga štiri leta. Ta platformska igra je razvijalca MDHR hitro vzdignila med najbolj prepoznavna imena igričarske industrije in to zasluženo. Cuphead je namreč dostavil privlačno, a težko igralno formulo, ki jo je popestrila čudovita, ročno izrisana podoba, ki spominja na tiste zgodnje risank.

Ta grafični slog pa je časovno izjemno potraten. Razvijalec je namreč prvi DLC The Delicious Last Course napovedal leta 2018, a od takrat je bil ta neprestano prestavljen, dokler nismo včeraj končno dobili nov uraden datum izida, ki ga je pospremil zgornji napovednik.

Video večino časa posveti zanimivi lutkasti predstavi, ki bratoma Cupheadu in Mugmanu doda novo junakinjo Ms. Chalice. Trojica se odpravi raziskovati nov otok Inkwell Isle, tam pa jih čakajo nove nevarnosti, ki bodo predstavile nove gigantske šefe. Proti njim se bo treba boriti s pomočjo streljanja in dobrega izmikanja, k sreči pa bomo na razpolago dobili cel kup novih orožij, ki nam bodo omogočala lažje preživetje.

The Delicious Last Course izide 30. junija 2022 in res upamo, da je to zadnja prestavitev izida. Cuphead bi se moral letos pojaviti tudi na Netflixu v obliki nove serije, žal pa nimamo nobenih novih novic glede premiere in skoraj zagotovo bo tudi ta serija skočila v naslednje leto.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime