Harry Potter praznuje 20. let in tule napovednik za ponovno združitev igralcev

HBO nas zelo rad opominja, da je naša mladost daleč za nami. V zadnjem letu so tako pred kamere pripeljali staro zasedbo serij Princ iz Bel-Aira in Prijateljev in za kakšno uro smo se gledalci, skupaj z originalnimi zvezdniki teh serij, preselili v začetek in konec devetdesetih in se spominjali časov, ko smo pozimi dejansko imeli sneg in nas po ulicah ni preganjal nevaren virus.

Zdaj je napočil čas za še eno obujanje spominov, saj je letos minilo točno 20 let, odkar smo v kinih pogledal prvi film franšize Harry Potter, ki je leta 2001 nosil podnaslov Kamen modrosti, nato pa smo dobili še šest delov – zadnji od njih nas je pričakal leta 2011 in se je imenoval Svetinje smrti.

To je dovolj dolga doba, da lahko na to franšizo gojijo lepe, nostalgične spomine in HBO bo 20-obletnico obeležil s prav posebno oddajo Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts.

Ta je dobila kratki dražilnik, ki vsa stara imena preko pisem ponovno vpokliče na Bradavičarko in filmski zvezdniki Daniel Radcliffe, Rupert Grint in Emma Watson bodo združeni v eno sobo obudili marsikakšen lep spomin. Pridružili se jim bodo tudi nekateri drugi stranski igralci, režiserji in scenaristi, vse skupaj pa nam bo prineslo lep vpogled v zakulisje snemanja in ni dvoma, da boste Harry Potter fanatiki izvedeli nekaj novega.

Pri ponovni združitvi bomo pogrešali Alana Rickmana, ki je v filmih igral Snapa, manjkala pa bo tudi avtorica knjig JK Rowling. Pisateljico bomo sicer videli v arhivskih posnetkih, a kakšnih novejših intervjujev z njo žal ne bo na spregled. Avtorica se je v zadnjem letu zapletla v nekaj besednih bitk s pripadniki LGBTQ skupnosti in verjetno zaradi teh stvari ni bila povabljena v sodelovanje.

Premiera ponovnega srečanja se bo zgodila 1. januarja 2022 in to samo na pretočnem servisu HBO Max.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime