PlayStation 5 bo naslednje leto dobil nova barvna ohišja

Ena od največjih pritožb glede nove konzole PlayStation 5 je letela na njen fizični izgled. Igralcem se preprosto ni dopadla bela barvna shema konzole, ki je vse do sedaj vedno bila zavita v črne barve. Sony se je zdaj odločil odpraviti to pomanjkljivost in bo že naslednje leto v prodajo poslal nova barvna ohišja, ki bodo vašo konzolo bolje vključile v okolico vaše dnevne sobe.

Na voljo bo 5 različnih barv za oba modela konzol PlayStation 5, a ne vse naenkrat. Januarja 2022 bomo dobili možnost nakupa črnih Midnight Black in rdečih Cosmic Red platnic, v prvi polovici 2022 pa nas čakajo še rožnata Nova Pink, modra Starlight Blue in vijolična Galactic Purple. Menjava ohišij ni težko opravilo, saj jih lahko preprosto pripnemo na konzolo in za ta postopek ne potrebujemo nobenih orodij.

Osvežitve bodo deležni tudi igralni ploščki DualSense. Ti so do sedaj že dobili črne in rdeče barvne odtenke, zdaj pa bomo dobili tudi ostale 3 barve, ki se bodo lepo skladale z novimi ohišji konzole.

Ko bi to lahko vsaj kje kupili. To bo zdaj očitno že drugi božič, ko PlayStationa 5 preprosto ne bo na zalogi. Za morebiten nakup vam svetujemo naročitev na naš Discord strežnik, ki vas ob novih zalogah v slovenskih trgovinah instantno obvesti in vam tako močno poveča možnost za uspešno opravljeno kupčijo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime