Red Dead Redemption 2 modifikacija vam omogoča igranje natakarja, pastirja in rudarja

Red Dead Redemption 2 ima tako čudovito poustvarjen kavbojski svet, da ti je kar malce žal, ko je glavne zgodbe konec in ti za preigravanje zmanjka misij. Opravkov ti sicer ne zmanjka, saj z igranjem lahko nadaljuješ tudi po koncu štorije in se odpraviš v lov za redkimi dobrinami ali pa čas preživljaš znotraj lokalnih gostiln ter tam ob vedno spremljajoči klavirski glasbi zgubljaš zlatnike na nesrečnih partijah pokra.

Modifikacija Jobs vam zdaj omogoča še malce bolj podrobno podoživitev kavbojskega življenja, saj se lahko zdaj preizkusimo v celi vrsti poklicev, ki jih v osnovni igri ni bilo moč preizkusiti. Tako lahko skočimo v mesta Tumbleweed, Valentine in Saint Denis in se tam preizkusimo v vlogi natakarja. Naše naloge ne bodo samo stanje za šankom in poslušanje večnega pritoževanja opitih strank, ampak bo treba tudi počistiti kakšen kozarec, pospraviti mize in razdreti potencialen pretep med radoživimi gosti.

Jobs nam omogoča še podoživetje celega kupa drugih poklicev. Lahko ste denimo pastir in skozi dolgo pot čuvate ovce ali pa se preselite pod zemljo in se preizkusite v vlogi rudarja. Če imate dober križ lahko v Saint Denisu opravljate poklic pristaniškega delavca, vaše naloge pa bodo zaobsegale usmerjanje ladij, nošnjo tovora in vedno zabavno čiščenje in pometanje tal.

Modifikacijo si lahko prenesete iz spletne strani Nexus Mods, igranje pa je povsem preprosto, saj samo odprete mapo in poiščete razne rumene ikone, ki vam bodo ponudile povsem nove naloge.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime