Epic Games podarja igro Shenmue 3

Serija iger Shenmue je ena bolj bizarnih zadev znotraj igričarske industrije. Franšiza je svoje življenje začela leta 1999 in si hitro priborila znatno kultno skupnost, ki je nato naravnost požrla naslednika, nato pa nestrpno čakala na tretji del, ki pa ni bilo od nikjer. Shenmue igre so namreč za svojo stvaritev zahtevale ogromno denarja in tako so igralci kar 18 let čakali na tretji del, ki pa se je na koncu prodal slabše kot pa pred tem izdani predelavi. Zanimivo zgodovino si lahko ogledate v spodnjem videu, ki vam da vedeti, da se zadevi vseeno splača ponuditi priložnost za preigravanje.

In zdaj je to lažje kot pa kadarkoli prej, saj je trgovina Epic Games začela s svojim božičnim praznovanjem in na voljo postavila svojo prvo brezplačno praznično igro, ki je postala ravno Shenmue 3. Pravimo prvo, saj se je Epic Games zaobljubil, da bo naslednja dva tedna vsak dan podelil po eno novo igro. To pa tudi pomeni, da imate čas za prevzem Shenmue 3 samo še do 17.00, saj jo bo takrat zamenjala nova igra, ki pa je trenutno še zavita v božični papir.

Shenmue 3 nas poda na pot maščevanja, saj bomo poskušali ujeti morilca našega očeta, a to ne bo lahka naloga. Čaka nas veliko pogovarjanja, pretepanja in reševanja ugank, Shenmue 3 pa po igralni plati malce spominja na Yakuza igre, a se od njih, zaradi svojega tempa, tudi pošteno razlikuje.

Če vam ena igra danes ni dovolj, si lahko ogledate tudi trenutno razprodajo, ki je pošteno znižala cene tudi najnovejšim igram.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime