Manj kot mesec po izidu ima Battlefield 2042 že znižano ceno in brezplačni vikend

Koliko točno kopij je razprodal Battlefield 2042 založnik EA ni izdal, a glede na zadnja dogajanja okoli igre, ta številka verjetno ni preveč velika. Neuradno poročilo spletne strani Steam Charts pravi, da je igra ob izidu na vrhuncu držala preko 100k igralcev, a ta številka je začela hitro padati in samo včeraj se je v zabavo priključilo okoli 20k streljačev.

battlefield 2042

Številke vsekakor niso vzpodbudne, zato se je EA odločil za ta vikend pripraviti brezplačni preizkus, ki ga lahko izkoristi vsak, ki obišče sledečo povezavo na Steamu in tam stisne gumb Play Game. Poleg tega je Battlefield 2042 tudi znižan in trenutno boste zanj odšteli vsega 39,59 €. Če vam je to predrago, si ga lahko izmaknete tudi v Epic Games trgovini, kjer stane celo manj kot 30 €.

Brezplačni preizkus vam na razpolago postavi polno igro, skupaj s trenutnim dogodkom Attack of the Elves, ki je nekakšno božično praznovanje, kjer koljemo fantazijske pomagače Božička. Poleg tega bodo vsi igralci, ki se bodo streljali med božičnimi časi, v svoje bisage dobili razne kozmetične dodatke, ki bodo nosili praznične barve.

Akcija se zaključi v ponedeljek, 20. decembra, če pa se nato odločite za poln nakup igre, se bo ves napredek prenesel tudi v kupljeno verzijo naslova.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime